Despre Tripi-trip

Tripi-trip este o firmă care își propune să organizeze evenimente turistice într-o manieră inedită, în care convenționalul, rutina și tipicarul copy-paste să fie înlocuite prin originalitate, fantezie, dar nu mai puțin prin rigoare, echilibru și seriozitate.


Creat de oameni, pentru oameni, Tripi-trip s-a născut la o masă de seară, în urma organizării, în România, a unui astfel de eveniment în care s-au “înscris” mulți prieteni. Proiectul s-a numit Maramureș. Era în 2017… Atunci, totul părea o idee greu de realizat, dar visul a devenit realitate prin aportul unor oameni cu idei și gusturi comune, cu mult elan și dăruire pentru un proiect inedit.

Ce s-a întâmplat din 2017 până astăzi ne-a surprins chiar și pe noi, cei din interior… Așa se face că ne scriem povestea în continuare, cu drag, alături de colaboratori și de cei ce ne trec pragul și ne dau încredere pe mai departe. Oferta noastră e deosebit de generoasă și încă, oricând, permisivă, pe termen lung, pentru noi și noi inserturi de bunăvoie, bună dispoziție, dorință de cunoaștere, putere de a ne schimba pe noi înșine prin prisma propriilor gânduri și opțiuni. De la tururi private și ghidate în România și alte țări vecine, la rafting, off-road, degustări de vinuri sau excursii culturale – așa “neam” născut!


Dincolo de hârtii, planuri și acte, când ieșim din birou suntem pasionați de călătorii, sinceri, dornici de a experimenta, de a cunoaște noi locuri, de a descoperi alte povești și pe povestașii din spatele lor…


Suntem oameni obișnuiți – obișnuiți cu binele și cu frumosul simplu, natural, dar atât de rar în viața citadină, reciclată în aceiași parametri zi cu zi…


Ne place vinul, ne plac serile de vară, focul de tabără, și ne plac drumurile lungi cu mașina, alături de oameni plăcuți, care degustă împreună cu noi autenticul câmpiei, al pădurii, al stâncii de munte sau cel ascuns în nisipul auriu de la marginea mării. Fără etichete, fără blazoane, fără aere de omniscienți și omnipotenți. Împreună… ca și cum atunci am deschide ochii pentru a cunoaște și a redescoperi lumea…


Ne place muzica și suntem pasionați de gastronomie, cu precădere de cea autohtonă. Ne plac
istoria și lumile de dincolo de pagina searbădă din manual, pe care îl abandonăm într-un colț
când plecăm în astfel de drumeții. Pentru că dorința noastră e de a experimenta prin noi înșine ce înseamnă cu adevărat drag de țară și de neam…


Și ne-ar plăcea să te cunoaștem, să te avem oaspete într-una din ieșirile noastre, să-ți spui povestea, să împărțim o cină romantică sau un prânz copios și să ciocnim un pahar cu licoare aleasă, din orice fel de băutură preferi, fie ea și apă. :))


Punem preț pe oameni, credem că suntem diferiți, dar, pentru că unitatea grupului este esențială, ascultăm dorințele și cerințele celor ce ne însoțesc, credem în bun simț și bun-simț, în bunătate, bunăstare, generozitate și, cel mai de preț, credem în zâmbete sincere. Încercăm să aducem la Tripi-trip ineditul, neconvenționalul și să îți dăruim măcar un gram din energia noastră.

Trip-trip nu impune baremuri de vârstă, de profil prestabilit, de CV-uri anchilozate în praful unui trecut nostalgic.
Tratăm totul cu seriozitate maximă, într-un ton amuzant și vesel, și credem că viața merită trăită cu zâmbetul pe buze.
Acestea fiind spuse, te invităm să-ți iei aparatul de fotografiat, haine comode, starea de bine, și să ne lași pe noi să ne facem treaba! Cu siguranță nu vei regreta.


Pe curând, așadar!