Viena

🚘 Fie că mergi cu mașina personală, autocar sau avion, Viena este de mai bine de 15 ani o destinație foarte indrăgită de români. Dacă mergi la operă sau fie că vrei să treci prin celebru Parndorf pentru o garderobă nouă, Viena ramâne un loc care multumește pe toată lumea.

🖼 Teatre, galerii de artă, laboratoare de experimentare creativă și centre comerciale fabuloase…insa Viena, unul dintre cele mai placute orase din lume, are 850 de parcuri și 1100 de km de piste pentru biciclisti.

🚎 35% din locuitori capitalei austriece din totalul de 2 milioane, folosesc pentru a se deplasa, mijloacele de transport public, record neatins de nicio capitală europeană.

🏰 In lista celor mai vizitate monumente, locul de onoare il ocupă castelul SHONBRUNN, având o medie de peste 5 milioane de turiști anual. Locul 2 in acest top apartine PALATULUI IMPERIAL urmat de Cartierul Muzeelor, 1,5 milioane si 1,1 milioane.

👗Cauți artă creativă, simbol al noilor tendințe in design și în modă, mergi in DISTRICTUL 7.

🚶‍♂️🚶‍♀️Viena este un oraș de luat la pas, distanțele sunt relativ mici, orașul este ofertant și arhitectura caselor este fabuloasa, așa că recomandam sa mergi cat poti, pe jos, sa bei o cafea sau să mănânci un snițel (rețeta este de origine milaneză, nu uita) 👀 iar dacă vrei să te distrezi și cauți aventura, iți recomandăm să mergi in PRATER și să vezi (Riesenrad) roata mare, panoramică, unde vei avea parte de o priveliște magică.

🔆 Orașul merită vizitat in orice perioadă dar mai ales în perioada aprilie – septembrie. Până la o excursie in Viena organizată de noi, hai să încerci gustul unui cappuccino vienez, in București.😎

Related Stories

Discover

Ciocolata

Cacao, lapte de cocos,zahar si arome specifice, servita...

Crama Macin

Razele soarelui cad blând pe pământul dobrogean, valurile Dunării trec line pe lângă...

Silvia Palasca – winendine.today

O cunoastem pe Silvia doar prin intermediul online, ne place tare ce...

Casa Norocea

Curtea de Arges este in oras minunat, fie ca te indrepti catre...

Crama Oprisor

La Crama din Oprisor, departe, acolo, în Oltenia Vie si Profundă, trăim...

Fotografie si film, cu Sorin Florea.

Despre Sorin am putea sa scriem multe, despre ajutorul oferit proiectelor de...

Popular Categories

Comments

LASA UN RASPUNS

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici

Open chat
Hai cu noi in lume!
Salut! Cu ce informatii te pot ajuta?
Powered by